Kørekort hos skole i Hillerød C

Skal du til at tage kørekort?

Hillerød C Køreskole åbnede 1. august 2017, og i dag er vi 6 kørelærer på skolen, med en masse glade elever der har fået kørekort hos os. Vi får at vide at vi gør det godt. Vi har styr på det og vi har glade elever.

Vi gør ganske enkelt ikke andet en hvad man forventer af en køreskole.
Vi holder hvad vi lover, og vi møder til tiden, og passer vores arbejde. Det kalder vi rettidigt omhu.

Vi får elever fra hele Nordsjælland.

Se vores lækre skolevogne her !

Opdateret lørdag d. 4. Juli kl. 12:00

Spring ventetiden over “Gå til praktisk prøve i Odder”

På grund at stor mangel på praktiske prøver her på Sjælland, har vi indledt et samarbejde med en køreskole i Odder.

De elever vi har her i Hillerød, som er klar til praktisk prøve, får nu mulighed for at tage til Odder og gå på til praktisk prøve der.

Prøverne vil blive lagt mellem kl. 12:45 og 14:25 på hverdage. Således alle eleven skal være i Odder kl. 12, og kan tage retur kl. 15.

Odder er en mindre by, hvor en lokal køreskole vil bruge de 45 minutters opvarmning på at tage den enkelte elev rundt i Odder for at se de “svære” steder.

Rejsetiden fra Hillerød til Odder er cirka 4 timer og 50 minutter hver vej. Prisen for rejsen er cirka 876,- med rejsekort.

Se plan for rejse fra Hillerød til Odder og tilbage 

Du skal have tjek på dette inden din praktiske prøve

Hvorfor skal eleverne vente?

Justitsminister Nick Hækkerup har svaret Kristian Pihl Lorentzen mf (V) vedrørende mangel på teoretiske-og praktiske prøver. Vi kørerlærer er magtesløse mht mangel på prøver, og må bede vores elever (og deres forældre) klage der hvor beslutningerne bliver truffet. Se svaret ser du her

Førstegangserhverver til kørekort b bil (almindelig bil)

Nu kan du også køre i bil med automatgear hos os, se mere her

At tage et kørekort b bil tager omkring 7-10 uger fra start til, at du har bestået den praktiske prøve, og dermed har fået dit kørekort b bil.  Det kræver dog at du rent køremæssigt har tilegnet dig de nødvendige færdigheder for at kunne bestå den praktiske prøve. Langt de fleste af vores elever får deres kørekort i første omgang med lovpakken eller ved at tilkøbe 2×45 minutters ekstra øvelseskørsel.

Her kan du se hvordan det er gået vores tidligere elever.

Få dit kørekort b bil billigere – træn kørsel i vores bilsimulator inden du skal køre på vej.

Vi har udviklet voers egne teoriprøver, med billeder her fra Hillerød.

Det betyder at når du laver teoriprøver i vores onlinesystem, er det med billeder og situationer der hvor du rent faktisk også kommer til prøve. Det er en meget stor fordel for dig.

Du kan prøve en af vores teoriprøver her helt gratis

Når du skal tage kørekort skal du føle dig tryg

Teoriundervisningen ligger mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag fra kl. 17 til 20 i Hillerød. Vi tager ansvar for, at du får de bedste vilkår, så du bliver tryg og afslappet til den praktiske prøve og “klappen” ikke går ned.

Vi oplever ind imellem, at elever er utrygge ved at køre bil og/eller gå til den praktiske prøve. Som ansvarlig skole vil vi også gerne tage hånd om dette, og hjælpe dig med at gøre processen til at få kørekort til en behagelig og rolig oplevelse. Derfor har vi indledt et samarbejde med Nethe Holme. Hun arbejder med voksne og unge mennesker, der har brug for ro og overblik. Hun har mange uddannelser bag sig, og er top professionel i sin tilgang. Du kan se mere her.

Det går hurtigt…

…når først du er startet.

 • Efter to teoriaftner skal du på Manøvrebanen, hvor du skal køre bil for første gang.
 • Du skal nu på førstehjælpskursus, og til endnu teoriundervisning. Når den er overstået skal du ud at køre i skolevognen for første gang.
 • Derefter skifter du mellem teori og kørsel. Det foregår på den måde, at du i teori lærer noget om kørsel, som du så bagefter skal ud og køre.

Bedste eksempel er at;

 • inden du skal ud og køre på motorvej, får du den teoretiske undervisning i kørsel på motorvej.
 • inden du har set dig om er de to måneder gået, og du har været til teoriprøve, og er klar til den praktiske prøve.

Andreas fik kørekort på kun 8 uger.

Et eksempel på hvad planlægningen gør for vores elever er Andreas. Han fik kørekort på 8 uger.

Andreas skrev bl.a. på Trustpilot:
“Man får virkelig noget for pengene og de er enormt struktureret, så når du har været til din første teorilektion, har du allerede en plan for din process frem mod kørekortet.

Helt fantastisk køreskole – Kan varmt anbefales til alle der skal have kørekort eller fornyet deres kørekort.”

 1. Du starter med teoriundervisning 2 aftener ( en om ugen) á ca. 3 timer (7 teorilektioner i alt)
 2. Undervisningen er målrettet bilens indretning og udstyr, andre køretøjers manøvreegenskaber, trafikantadfærd, vejforhold samt grundregler for bilkørsel
 3. Herefter skal du prøve at køre bil for første gang. Det sker på en lukket øvelsesplads (manøvrebanen). Det tager 3 timer (4 manøvrelektioner) Find vej her
 4. Efter kørsel på den lukkede øvelsesplads, starter undervisningen i manøvre på vej
 5. Undervisningen er lavet på den måde, at du først bliver undervist i den teoretiske del af manøvre, herefter skal de øves i skolebilen på almindelig vej
 6. Øvelser på vej afvikles således, at vi hele tiden går fra lettere til sværere manøvre (18 teorilektioner og 14 kørelektioner i manøvre på vej)
 7. Når manøvre på vej er afsluttet, afsluttes uddannelsen med en tur på køreteknisk anlæg (KTA) Du kan se mere om KTA her
 8. Inden du kommer på KTA, skal du have sidste teoriundervisnings aften “Teori 8” (2 teorilektioner i særlige risikoforhold samt 2 teorilektioner i kørsel på KTA, samt 4 praktiske kørelektioner på KTA)
 9. Efter “Teori 8” er der gået 8 uger og forløbet i lovpakken stort set afsluttet, bortset fra sidste kørelektion 8, som vi først kører efter du har bestået teoriprøven. Men efter teori 8 er du klar til teoriprøve
 10. Når KTA (glatbane) og teoriprøven er overstået skal du have den sidste 2×45 minutters kørelektion. Der repeterer vi al det indlærte kørsel i skolevognen, og vi gennemgår også “Kontrol af køretøjet”

  Download spørgsmål her

  Dokumentet repeterer vi igen 15 minutter før prøvestart, så du kan svare på alle spørgsmål.

 11. Du klar til den praktiske prøve, når forudsætningerne for at kunne bestå prøven er til stede. Det vil sige at du kan køre skolevognen uden at være til fare, og du kan opfatte, bedømme og reagere hensigtsmæssigt i trafikken.
 12. Hele forløbet i lovpakken strækker sig over 8 uger med teoriaften en gang om ugen, på en fast ugedag. Eksempelvis hver mandag, og alle teoriafter er fra 17-20.
 13. Ovenstående forløb er forløbet i lovpakken. Dvs. den undervisning du, i følge kørekortbekendtgørelsen, er forpligtet til at modtage inden du må gå til teoretisk og praktisk prøve. Forudsætningen for et forløb på 8 uger er:
  A: At din lægeerklæring kan godkendes, og ikke skal sendes ind til embedslægen til nærmere undersøgelse
  B: At du rent køremæssigt har tilegnet dig de nødvendige færdigheder for at kunne bestå den praktiske prøve
  C: At det er muligt at få både teoretisk og praktisk prøve til dig

Vi benytter Go n’ Drive.com
Book nemt dine forskellige lektioner til dit kørekort

Prøv en af vores teoriprøver helt gratis her

Et godt overblik på vejen frem mod dit kørekort

Hvert hold har et klart defineret forløb, så både køreskole, kørelærer og elever ikke er i tvivl om hvornår de forskellige lektioner forløber.

Inden du overhovedet starter på skolen er alt booket til dig. Manøvrebane, Førstehjælp og Køreteknisk anlæg (KTA-glatbane)

Der er derfor ingen ventetid når du skal tage dit kørekort hos Hillerød C Køreskole, og derfor kommer du hurtigt igennem hele forløbet. Nøgleordet for os er ganske enkelt planlægning 🙂

Forløbet mod dit kørekort er digital

Hele køreskolen er digital orienteret, og vi benytter Go n’ Drive.com som giver dig en nem og unik kalender.
Du kan importere dine aftaler ind i din egen kalender på din mobil, og du modtager sms med reminder og besked hvis en lektion bliver aflyst.

 • Du booker selv dine lektioner
 • Du har fuldt overblik over dine betalinger
 • Du kan se hvordan og hvornår pengene er brugt

Betal over 3 gange

Lovpakken til kørekort b bil koster 10.950, som kan betales over 3 gange á 3.650 kr. Vi starter et nyt hold op ca. hver anden uge, med ca. 12 elever på holdet.

Det er en stor ting at få kørekort. Læs gerne denne tekst grundigt igennem, da den beskriver processen om at få kørekort. Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid kontakte os på telefon 71 69 96 52, på e-mail info@hillerodckoreskole.dk, eller stikke hovedet ind til os på Torvet i Hillerød C.

Er du under 18?

Så er du jo ikke myndig endnu. Du skal derfor have en samtykkeerklæring underskrevet af begge dine forældre. Erklæringen skal vedlægges din ansøgning om kørekort. Du skal helst medbringe den til første teorilektion. Du kan downloade den her.

Du skal også have en underskrevet samtykkeerklæring på vores Handelsbetingelser. Det er primært at dine forældre giver tilladelse til at skolen må vise et billede af dig, på skolens website, med dit nye kørekort i hånden, den dag du har bestået den praktiske prøve, hvis altså du ønsker det. De hæfter også for betaling til skolen, netop fordi du ikke er myndig. Du skal helst medbringe den til første teorilektion. Du kan downloade den her.

Er du under 18 når du får dit kørekort, skal du have en ledsager med når du kører. Både du og din ledsager skal underskrive en ledsagerblanket, som skal medbringes under selve kørslen. Du kan downloade den her.

Kontakt os når du skal tage kørekort til bil

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få et kørekort i Hillerød.

Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, kontakt os på telefon 71 69 96 52 eller på e-mail info@hillerodckoreskole.dk, og vi er parate til at hjælpe dig. Hvis du ønsker at tilmelde dig, kan du kan indsende en tilmelding gennem vores online system.

Derfor skal du vælge Hillerød C Køreskole

Høj beståelsesprocent

Vi er meget stolte af at vores beståelsesprocent til kørekort ligger væsentlig højere end både Nordsjællands politikreds og Københavns politikreds.
75 % af vores elever kommer til vores køreskole på grund af anbefalinger fra vores tidligere elever

© Copyright - Hillerød C Køreskole