Kørekort i Hillerød C

Skal du til at tage kørekort?

Hillerød C Køreskole åbnede 1. august 2017, og i dag er vi 10 erfarne kørelærer på skolen. Vi har mange glade og tilfredse elever fra hele Nordsjælland, som fortæller os, at vi gør det godt. På Hillerød C Køreskole, kan du forvente, at vi imødekommer dine forventninger og ønsker til et kørekort.

Vi holder hvad vi lover, møder til tiden og passer vores arbejde. Det kalder vi rettidigt omhu.

Der er også en del ting du skal have på plads for at vi kan få din ansøgning om kørekort godkendt. Det er derfor en rigtig god ide at du ser nærmere på dette brev, måske sammen med dine forældre, så du ved hvad der skal til. Klik her.

Pris på dit kørekort

Lovpakken til kørekort b bil koster 11.950
Eller køb startpakken til 2.250,-

 • Teori (29 lektioner) 3.000,-
 • Praktisk (16 lektioner på vej) 8.400,-
 • Lukket øvelsesplads (4 lektioner) 2.200,-
 • Køreteknisk anlæg KTA (4 lektioner) 2.600,-
 • Rabat ved køb af lovpakken 4.250,-
 • Rabat ved køb af startpakken 3.850,-

FAQ – spørgsmål til dit kørekort

Her finder du de oftest stillede spørgsmål. Kontakt os på telefon 71 69 96 52 eller e-mail info@hillerodckoreskole.dk hvis du har yderligere spørgsmål til dit kørekort hos Hillerød C Køreskole.

Hos Hillerød C Køreskole tilbyder vi lovpakken til 11.950,-. Derudover kommer der omkostninger på 700, så den samlede pris på lovpakken bliver 12.650

Eller du kan vælge  købe startpakken til 2.250,-
og betal resten (10.600 inklusiv omkostninger) i de rater du selv ønsker, når du ønsker, efterhånden som du skal køre dine lektioner. Den samlede pris er på 12.850

 • Teori (29 lektioner) 3.000,-
 • Praktisk (16 lektioner på vej) 8.000,-
 • Lukket øvelsesplads (4 lektioner) 2.200,-
 • Køreteknisk anlæg KTA (4 lektioner) 2.600,-
 • Administration 400,-
 • Online teoriprøver 300,-

Ønsker du at tage kørekort hurtigt, kan du vælge turbopakken til 15.450,-.

Læs mere om priserne på kørekort her

Kørekort B giver ret til at føre følgende køretøjer:

 • Personbil og varebil på ikke over 3.500 kg tilladt totalvægt. Personbilen må højst være indrettet til befordring af 8 personer foruden føreren.
 • Bil med tilkoblet påhængskøretøj med tilladt totalvægt på ikke over 750 kg.
 • Bil med tilkoblet påhængskøretøj med tilladt totalvægt på over 750 kg, såfremt bilen og påhængskøretøjet tilsammen ikke overstiger 3.500 kg tilladt totalvægt.
 • 3-hjulet motorcykel, 3-hjulet bil, ATV, traktor, motorredskab samt lille og stor knallert
 1. Du starter med teoriundervisning 2 aftener (en om ugen) á ca. 3 timer. Undervisningen er målrettet bilens indretning og udstyr, andre køretøjers manøvreegenskaber, trafikantadfærd, vejforhold samt grundregler for bilkørsel
 2. Herefter skal du prøve at køre bil for første gang. Det sker på en lukket øvelsesplads (manøvrebanen). Det tager 3 timer (4 manøvre lektioner) Find vej her
 3. Derefter starter undervisningen i manøvre på vej. Undervisningen er lavet således, at du først bliver undervist i den teoretiske del af manøvre, derefter skal de øves i skolebilen på almindelig vej. Øvelser på vej afvikles, så vi hele tiden går fra lettere til sværere manøvre (18 teorilektioner og 14 kørelektioner i manøvre på vej). Når du skal ud at køre mødes vi normalt på p-pladsen ved Hillerød station. Se kort her
 4. Når manøvre på vej er afsluttet, afsluttes uddannelsen med en tur på køreteknisk anlæg (KTA) Du kan se mere om KTA her. Inden du kommer på KTA, skal du have sidste teoriundervisnings aften “Teori 8” (2 teorilektioner i særlige risikoforhold samt 2 teorilektioner i kørsel på KTA, samt 4 praktiske kørelektioner på KTA)
 5. Efter “Teori 8” er der gået 8 uger og forløbet i lovpakken stort set afsluttet, bortset fra sidste kørelektion 8, som vi først kører efter du har bestået teoriprøven. Men efter teori 8 er du klar til teoriprøve
 6. Når KTA (glatbane) og teoriprøven er overstået skal du have den sidste 2×45 minutters kørelektion. Der repeterer vi al det indlærte kørsel i skolevognen, og vi gennemgår også “Kontrol af køretøjet”Download spørgsmål her. Dokumentet repeterer vi igen 15 minutter før prøvestart, så du kan svare på alle spørgsmål.
 7. Du er klar til den praktiske prøve, når forudsætningerne for at kunne bestå prøven er til stede. Det vil sige at du kan køre skolevognen uden at være til fare, og du kan opfatte, bedømme og reagere hensigtsmæssigt i trafikken.
 8. Hele forløbet i lovpakken strækker sig over 8 uger med teoriaften en gang om ugen, på en fast ugedag. Eksempelvis hver mandag, og alle teoriafter er fra 16-19.
 9. Ovenstående forløb er forløbet i lovpakken. Dvs. den undervisning du, i følge kørekortbekendtgørelsen, er forpligtet til at modtage inden du må gå til teoretisk og praktisk prøve. Forudsætningen for et forløb på 8 uger er:
  1. At din lægeerklæring kan godkendes, og ikke skal sendes ind til embedslægen til nærmere undersøgelse
  2. At du rent køremæssigt har tilegnet dig de nødvendige færdigheder for at kunne bestå den praktiske prøve
  3. At det er muligt at få både teoretisk og praktisk prøve til dig

Både lovpakken og turbopakken indeholder følgende:

Førstegangserhverver til kørekort b bil (almindelig bil)

At tage kørekort til bil (kørekort b) tager omkring 7-10 uger, fra du starter, til du har bestået den praktiske prøve og dermed fået dit kørekort. Det kræver dog at du køremæssigt har tilegnet dig de nødvendige færdigheder, det kræver at bestå den praktiske prøve.

Til dig som er under 18

Da du endnu ikke er myndig, skal du have en samtykkeerklæring underskrevet af begge dine forældre. Erklæringen skal vedlægges din ansøgning om kørekort, som gerne skal medbringes til første teorilektion.

Download samtykkeerklæring

Du skal også have en underskrevet samtykkeerklæring af dine forældre på vores Handelsbetingelser. Dette er med formål at dine forældre giver tilladelse til at skolen må vise et billede af dig på skolens website, når du har bestået den praktiske prøve, hvis du altså ønsker det. De hæfter derudover også for betaling til skolen, da du ikke er myndig.
Ligeledes skal du helst medbringe den til første teorilektion.

Download samtykkeerklæring på handelsbetingelser

Er du under 18 når du får dit kørekort, skal du have en ledsager med når du kører. Både du og din ledsager skal underskrive en ledsagerblanket, som skal medbringes under selve kørslen.

Download ledsagerblanket

Den hurtige vej til kørekort bygger på god planlægning

Når først du er startet på køreskolen går det hurtigt.

 • Efter to teoriaftener skal du på Manøvrebanen, hvor du skal køre bil for første gang.
 • Du skal derefter på førstehjælpskursus og til yderligere teoriundervisning. Når dette er overstået skal du ud at køre i skolevognen for første gang.
 • Derefter skifter du mellem teori og kørsel. Det foregår således, at du til teori lærer om den næste kørsel. Eksempelvis får du teoretisk undervisning i at køre på motorvej, inden du skal ud og køre på motorvej.

Andreas fik kørekort på kun 8 uger

God planlægning er altafgørende for, at det forløber hurtigt og overskueligt at tage kørekort. Det lykkedes Andreas at få kørekort på blot 8 uger. Han skriver på trustpilot:

Man får virkelig noget for pengene og de er enormt struktureret, så når du har været til din første teorilektion, har du allerede en plan for din process frem mod kørekortet. Helt fantastisk køreskole – Kan varmt anbefales til alle der skal have kørekort eller fornyet deres kørekort.

Manøvrebane

KTA – glatbane

Teoriundervisning

I 2024 kommer Færdselsstyrelsen med digitale teoriprøver i Hillerød, se mere her

Et digitalt forløb med fuldt overblik

Teoriundervisningen ligger mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og søndag fra kl. 16 til 19 i Hillerød. Hvert hold har et klart defineret forløb, så der ikke opstår tvivl om hvornår de forskellige lektioner ligger. Vores nøgleord er planlægning. Der er ingen ventetid på de følgende bookinger, da alt er booket til dig, inden du påbegynder undervisningen:

Online kalender

Hele køreskolen er digital orienteret, og vi benytter Go n’ Drive.com. Det giver dig en nem og unik kalender, hvor dine aftaler kan importeres direkte til din egen kalender på mobilen. Du modtager påmindelser og besked, i tilfælde af en lektion aflyses. Hos Hillerød C Køreskole får du en række fordele:

 • Du booker selv dine lektioner
 • Du har fuldt overblik over dine betalinger
 • Du kan se hvordan og hvornår pengene er brugt
 • Du kan synkroniserer din kalender med Go n’ Drive, så dine bookninger kommer ind i din kalender
 • Du kan få erindringssms dagen før du har en lektion

Teoriprøver med relevante billeder fra Hillerød

Når du laver teoriprøver i vores onlinesystem, er det med billeder og situationer fra Hillerød og omegn, hvor den praktiske køreprøve finder sted.

Det er en fordel, da du dermed lærer vejene og trafikken bedre at kende.

Kontakt os når du skal tage kørekort til bil

Det er en stor beslutning at tage kørekort. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon 71 69 96 52 eller e-mail info@hillerodckoreskole.dk. Hvis du ønsker at tilmelde dig, kan du kan indsende en tilmelding gennem vores online system.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få et kørekort i Hillerød og omegn.

Hvad siger vores elever?

Udvalgte anmeldelser

Fantastisk køreskole

Super lærerig, fleksibel og grundig undervisning både teoretisk og praktisk. Altid let at komme i kontakt med sin kørelærer og bare et virkelig godt forløb. Klart anbefalelsesværdigt!

Rigtig God Køreskole

Jeg kan klart anbefale Hillerød C køreskole! Jeg havde en rigtig god oplevelse både i forhold til teori og køretimer, og fik mit kørekort efter ca. 3 Måneder. Jeg havde Claus Mærsk som kørelærer, synes at han var rigtig god, og følte mig tryg igennem alle køretimer! Så helt klart en anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling

Jeg bestod både teori- og praktisk prøve i et hug! Jeg havde kørerlæren Junaid og jeg kan ikke give andet end rus og anbefalde ham til fremtidige elever som vælger Hillerød C køreskole:)
Og tak til personalet for at have været så hjælpsomme, hvis man havde spørgsmål eller andet. Tak igen.

Kan kun anbefale dette sted!!

Jeg skiftede fra en anden køreskole hvor jeg havde en kørelærer, som havde for høje krav til mig og dermed skabte en utryk oplevelse for mig. Så skiftede jeg til Hillerød C og fik Junaid. Han modbeviste virkelige alle de fordomme jeg havde fået. Han er super sød, sjov og giver en ro i bilen. Desuden har skolen bare været super gode, og hurtige til at få mig igennem det hele. De kan kun anbefales herfra!

Fantastisk køreskole

Super lærerig, fleksibel og grundig undervisning både teoretisk og praktisk. Altid let at komme i kontakt med sin kørelærer og bare et virkelig godt forløb. Klart anbefalelsesværdigt!

Rigtig God Køreskole

Jeg kan klart anbefale Hillerød C køreskole! Jeg havde en rigtig god oplevelse både i forhold til teori og køretimer, og fik mit kørekort efter ca. 3 Måneder. Jeg havde Claus Mærsk som kørelærer, synes at han var rigtig god, og følte mig tryg igennem alle køretimer! Så helt klart en anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling

Jeg bestod både teori- og praktisk prøve i et hug! Jeg havde kørerlæren Junaid og jeg kan ikke give andet end rus og anbefalde ham til fremtidige elever som vælger Hillerød C køreskole:)
Og tak til personalet for at have været så hjælpsomme, hvis man havde spørgsmål eller andet. Tak igen.

Kan kun anbefale dette sted!!

Jeg skiftede fra en anden køreskole hvor jeg havde en kørelærer, som havde for høje krav til mig og dermed skabte en utryk oplevelse for mig. Så skiftede jeg til Hillerød C og fik Junaid. Han modbeviste virkelige alle de fordomme jeg havde fået. Han er super sød, sjov og giver en ro i bilen. Desuden har skolen bare været super gode, og hurtige til at få mig igennem det hele. De kan kun anbefales herfra!