Kørekort hos skole i Hillerød C

Skal du til at tage kørekort?

Hillerød C Køreskole åbnede 1. august 2017, og i dag er vi 6 erfarne kørelærer på skolen. Vi har mange glade og tilfredse elever fra hele Nordsjælland, som fortæller os, at vi gør det godt. På Hillerød C Køreskole, kan du forvente, at vi imødekommer dine forventninger og ønsker til et kørekort.

Vi holder hvad vi lover, møder til tiden og passer vores arbejde til perfektion. Det kalder vi rettidigt omhu.

Pris på dit kørekort

Lovpakken til kørekort b bil koster 12.450,-. Størstedelen af vores elever består deres kørekort i første forsøg, når de køber lovpakken og eventuelt tilkøber 2×45 minutters ekstra øvelseskørsel.

Betalt over 3 rater er prisen 3×4.475,- for lovpakken
Med vores ratebetaling kan du opdele prisen på dit kørekort. Lovpakken betales over 3 gange á 4.475,- kr.

FAQ – spørgsmål til dit kørekort

Her finder du de oftest stillede spørgsmål. Kontakt os på telefon 71 69 96 52 eller e-mail info@hillerodckoreskole.dk hvis du har yderligere spørgsmål til dit kørekort hos Hillerød C Køreskole.

Hos Hillerød C Køreskole tilbyder vi lovpakken til 12.450,-. Du kan vælge at betale lovpakken samlet eller over 3 rater (4.475,- pr rate). Med denne pakke følger:

 • Teori (29 lektioner)
 • Praktisk (16 lektioner på vej)
 • Lukket øvelsesplads (4 lektioner)
 • Køreteknisk anlæg KTA (4 lektioner)

Ønsker du at tage kørekort hurtigt, kan du vælge turbopakken til 15.950,-.

Læs mere om priserne på kørekort her

Kørekort B giver ret til at føre følgende køretøjer:

 • Personbil og varebil på ikke over 3.500 kg tilladt totalvægt. Personbilen må højst være indrettet til befordring af 8 personer foruden føreren.
 • Bil med tilkoblet påhængskøretøj med tilladt totalvægt på ikke over 750 kg.
 • Bil med tilkoblet påhængskøretøj med tilladt totalvægt på over 750 kg, såfremt bilen og påhængskøretøjet tilsammen ikke overstiger 3.500 kg tilladt totalvægt.
 • 3-hjulet motorcykel, 3-hjulet bil, ATV, traktor, motorredskab samt lille og stor knallert
 1. Du starter med teoriundervisning 2 aftener (en om ugen) á ca. 3 timer. Undervisningen er målrettet bilens indretning og udstyr, andre køretøjers manøvreegenskaber, trafikantadfærd, vejforhold samt grundregler for bilkørsel
 2. Herefter skal du prøve at køre bil for første gang. Det sker på en lukket øvelsesplads (manøvrebanen). Det tager 3 timer (4 manøvre lektioner) Find vej her
 3. Derefter starter undervisningen i manøvre på vej. Undervisningen er lavet således, at du først bliver undervist i den teoretiske del af manøvre, derefter skal de øves i skolebilen på almindelig vej. Øvelser på vej afvikles, så vi hele tiden går fra lettere til sværere manøvre (18 teorilektioner og 14 kørelektioner i manøvre på vej). Når du skal ud at køre mødes vi normalt på p-pladsen ved Hillerød station. Se kort her
 4. Når manøvre på vej er afsluttet, afsluttes uddannelsen med en tur på køreteknisk anlæg (KTA) Du kan se mere om KTA her. Inden du kommer på KTA, skal du have sidste teoriundervisnings aften “Teori 8” (2 teorilektioner i særlige risikoforhold samt 2 teorilektioner i kørsel på KTA, samt 4 praktiske kørelektioner på KTA)
 5. Efter “Teori 8” er der gået 8 uger og forløbet i lovpakken stort set afsluttet, bortset fra sidste kørelektion 8, som vi først kører efter du har bestået teoriprøven. Men efter teori 8 er du klar til teoriprøve
 6. Når KTA (glatbane) og teoriprøven er overstået skal du have den sidste 2×45 minutters kørelektion. Der repeterer vi al det indlærte kørsel i skolevognen, og vi gennemgår også “Kontrol af køretøjet”Download spørgsmål her. Dokumentet repeterer vi igen 15 minutter før prøvestart, så du kan svare på alle spørgsmål.
 7. Du er klar til den praktiske prøve, når forudsætningerne for at kunne bestå prøven er til stede. Det vil sige at du kan køre skolevognen uden at være til fare, og du kan opfatte, bedømme og reagere hensigtsmæssigt i trafikken.
 8. Hele forløbet i lovpakken strækker sig over 8 uger med teoriaften en gang om ugen, på en fast ugedag. Eksempelvis hver mandag, og alle teoriafter er fra 16-19.
 9. Ovenstående forløb er forløbet i lovpakken. Dvs. den undervisning du, i følge kørekortbekendtgørelsen, er forpligtet til at modtage inden du må gå til teoretisk og praktisk prøve. Forudsætningen for et forløb på 8 uger er:
  1. At din lægeerklæring kan godkendes, og ikke skal sendes ind til embedslægen til nærmere undersøgelse
  2. At du rent køremæssigt har tilegnet dig de nødvendige færdigheder for at kunne bestå den praktiske prøve
  3. At det er muligt at få både teoretisk og praktisk prøve til dig

Både lovpakken og turbopakken indeholder følgende:

Førstegangserhverver til kørekort b bil (almindelig bil)

At tage kørekort til bil (kørekort b) tager omkring 7-10 uger, fra du starter, til du har bestået den praktiske prøve og dermed fået dit kørekort. Det kræver dog at du køremæssigt har tilegnet dig de nødvendige færdigheder, det kræver at bestå den praktiske prøve.

Til dig som har brug for lidt ekstra teoritræning

Vi samarbejder med Elisabeth Høgstad

Elisabeth Hoegsted

Hver onsdag kl. 17:00 afholder Elisabeth digital teoriprøve, med gennemgang efter prøven

Se mere her

Til dig som er under 18

Da du endnu ikke er myndig, skal du have en samtykkeerklæring underskrevet af begge dine forældre. Erklæringen skal vedlægges din ansøgning om kørekort, som gerne skal medbringes til første teorilektion.

Download samtykkeerklæring

Du skal også have en underskrevet samtykkeerklæring af dine forældre på vores Handelsbetingelser. Dette er med formål at dine forældre giver tilladelse til at skolen må vise et billede af dig på skolens website, når du har bestået den praktiske prøve, hvis du altså ønsker det. De hæfter derudover også for betaling til skolen, da du ikke er myndig.
Ligeledes skal du helst medbringe den til første teorilektion.

Download samtykkeerklæring på handelsbetingelser

Er du under 18 når du får dit kørekort, skal du have en ledsager med når du kører. Både du og din ledsager skal underskrive en ledsagerblanket, som skal medbringes under selve kørslen.

Download ledsagerblanket

Den hurtige vej til kørekort bygger på god planlægning

Når først du er startet på køreskolen går det hurtigt.

 • Efter to teoriaftener skal du på Manøvrebanen, hvor du skal køre bil for første gang.
 • Du skal derefter på førstehjælpskursus og til yderligere teoriundervisning. Når dette er overstået skal du ud at køre i skolevognen for første gang.
 • Derefter skifter du mellem teori og kørsel. Det foregår således, at du til teori lærer om den næste kørsel. Eksempelvis får du teoretisk undervisning i at køre på motorvej, inden du skal ud og køre på motorvej.

Andreas fik kørekort på kun 8 uger

God planlægning er altafgørende for, at det forløber hurtigt og overskueligt at tage kørekort. Det lykkedes Andreas at få kørekort på blot 8 uger. Han skriver på trustpilot:

Man får virkelig noget for pengene og de er enormt struktureret, så når du har været til din første teorilektion, har du allerede en plan for din process frem mod kørekortet. Helt fantastisk køreskole – Kan varmt anbefales til alle der skal have kørekort eller fornyet deres kørekort.

Føl dig tryg når du tager kørekort

Vi tager ansvar for, at du får de bedst mulige vilkår, så du kan føle dig tryg og afslappet til den praktiske prøve. Vi oplever til tider, at elever er utrygge ved at køre bil og nervøse for den praktiske prøve. Vi tager ansvar og hjælper med at gøre processen med at få kørekort til en behagelig og rolig oplevelse.

Vi har derfor indledt et samarbejde med Nethe Holme, som arbejder med voksne og unge mennesker, der har brug for hjælp til at få ro og overblik. Hun har mange uddannelser bag sig og har en top professionel tilgang.

Bliv tryg bag rattet. Læs mere her.

Et digitalt forløb med fuldt overblik

Teoriundervisningen ligger mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag fra kl. 16 til 19 i Hillerød. Hvert hold har et klart defineret forløb, så der ikke opstår tvivl om hvornår de forskellige lektioner ligger. Vores nøgleord er planlægning. Der er ingen ventetid på de følgende bookinger, da alt er booket til dig, inden du påbegynder undervisningen:

Online kalender
Hele køreskolen er digital orienteret, og vi benytter Go n’ Drive.com. Det giver dig en nem og unik kalender, hvor dine aftaler kan importeres direkte til din egen kalender på mobilen. Du modtager påmindelser og besked, i tilfælde af en lektion aflyses. Hos Hillerød C Køreskole får du en række fordele:

 • Du booker selv dine lektioner
 • Du har fuldt overblik over dine betalinger
 • Du kan se hvordan og hvornår pengene er brugt

Teoriprøver med relevante billeder fra Hillerød

Når du laver teoriprøver i vores onlinesystem, er det med billeder og situationer fra Hillerød og omegn, hvor den praktiske køreprøve finder sted.

Det er en fordel, da du dermed lærer vejene og trafikken bedre at kende.

Kontakt os når du skal tage kørekort til bil

Det er en stor beslutning at tage kørekort. Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon 71 69 96 52 eller e-mail info@hillerodckoreskole.dk. Hvis du ønsker at tilmelde dig, kan du kan indsende en tilmelding gennem vores online system.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få et kørekort i Hillerød og omegn.

Derfor skal du vælge Hillerød C Køreskole

Høj beståelsesprocent

Vi er meget stolte af at vores beståelsesprocent til kørekort ligger væsentlig højere end både Nordsjællands politikreds og Københavns politikreds.
75 % af vores elever kommer til vores køreskole på grund af anbefalinger fra vores tidligere elever

© Copyright - Hillerød C Køreskole