Køre­lærerne

Gitte Oppermann

Kørelærer til Bil (kat. B) og MC (kat. A)

Empatisk kørelærer med fokus på det individuelle individ, og en god stemning i indlæringen.
Jeg er målrette i min undervisning, og forsøger at få mine elever igennem på lovpakken. Det er en dyd at levere en god, spændende og rar undervisning – såvel i bilen, som i teorilokalet, hvad jeg gør mit ypperste for.
Mine elever beskriver mig som “skrap, men på den fede måde”. For mig er der ikke kun fokus på at få en god beståelsesprocent, men lige så meget, at få uddannet nogen gode og solide bilister, der kender til god trafikantadfærd.

Jeg har før mit karriereskift til kørelærer i 2020, voksenundervist og været fungerende vejleder. I min tidlige karriere, har jeg arbejdet en del med salg- og marketing.

Skolebiler:

 • Sølvfarvet Renault Clio Diesel (manuel gear)
 • Sort Renault Clio Benzin (manuel gear
 • Sølvfarvet VW Polo (automatgear)

MC:

 • Suzuki SV 650

John Essa

Kørelærer til Bil (kat. B)

Jeg blev uddannet som kørelærer hos Stjernqvist i 2015

Jeg har tidligere været selvstændig med 2 Bagelsbutikker, jeg har haft et minimarked, og vinimport, så lidt af hvert.

Mine elever er meget glade for mig, og vi har altid nogen rolige hyggelige ture. Mit fokus er at eleverne får et godt individuelt forløb, så de føler sig trygge.

Skolebil:

 • Hvid Mercedes CLA (manuelt gear)

Vipul Mukhawala

Kørelærer til Bil (kat. B)

I november 2021 blev jeg uddannet som kørelærer hos EasyDrive. Jeg har tidligere været beskæftiget inden for IT, Lager og Logistik de sidste mange år, hvor det at være struktureret og kvalitetsbevidst har været nogle af nøgleordene. Det er noget som er vigtigt, hvilket jeg bruger meget i mit daglige virke som kørelærer.

Jeg er meget glad for at have fået mulighed for at start hos Hillerød C Køreskole i januar 2022.

Mit hoved fokus ligger i at eleverne får et godt individuelt forløb, som de føler sig tryg i, hvorved de lærer stoffet på en sikker, struktureret og hurtig måde. Det gør mig glad hver gang jeg lærer noget fra mig, som jeg ved er med til at forvandle eleverne til at blive gode bilister.

Mine elever synes jeg er meget god til at undervise og forklare lærestoffet på en nem forstålige måde. Ydermere er de glade for at jeg gør meget ud af, at de på en nem og hurtig måde lærer at udføre de forskellige manøvrer. De giver udtryk for at jeg er rolig, tålmodig, venlig og grundig, hvor humor også er en del af kørelektionerne.

Jeg underviser på dansk, men kan også undervise på engelsk og indisk.

Skolebil:

 • Sort Mercedes CLA 180 (manuel gear)

Claus Mærsk

Kørelærer til Bil (kat. B)

Kører man med mig, forventer jeg, at man er seriøs og ønsker indlæring. Der er dog altid plads til sjov og hygge.
Eleverne beskriver mig som rolig, sjov men også seriøs.
Jeg har tidligere været befalingsmand i forsvaret, mentor og supervisor i Securitas. Gennem mine jobs har jeg udviklet min egen undervisningsform, som er særdeles effektiv.

Skolebil:

 • Mercedes CLA 200 (manuel gear)

Per Rasmussen

Kørelærer til Bil (kat. B)

Jeg har kørt for Hillerød C Køreskole siden 2021 og underviser både med manuelt gear i min egen bil og med automatgear i skolens bil.

Jeg underviser unge førstegangserhververe, generhververe samt udlændinge, som skal have udskiftet deres kørekort til et dansk. Jeg underviser på dansk og engelsk.

Jeg har, før jeg blev kørelærer, en baggrund indenfor international shipping og har i mere end 30 år undervist og arbejdet med unge og ældre fra alle lande, kulturer og samfundslag. Jeg nyder denne alsidighed, også i skolevognen.

Jeg lægger vægt på, at undervisningen foregår i faste og trygge rammer, hvor der er god stemning og plads til smil, og hvor vi giver os tid til at løse de udfordringer, som den enkelte elev kan have.

Jeg har et roligt og venligt gemyt og er samtidigt fokuseret på, at vi lærer tingene på den rigtige måde.

Vi opbygger derfor, sideløbende med undervisningsplanens krav, køreglæde og selvtillid, så vi får en sikker og komplet bilist ud i den anden ende.

I øvrigt om kørelæreren: Jeg er vokset op i Hillerød-området, har to fraflyttede ”børn” i tyverne, og bor i dag i Nødebo med kone og hund.  Jeg kender altså Hillerød-området rigtigt godt. Jeg har i mine yngre år kørt sponseret rally i den lokale motorklub, men svinger i dag badminton-ketcheren og er aktiv i det lokale foreningsliv. Forvent derfor ingen hop over bakkerne, men i ny og næ en dårlig far-vittighed.

Skolebil:

 • Hvid Opel Astra CDTI 1.6 Sport (manuel gear)
 • Sølvfarvet VW Polo (skolens bil med automatgear)

Magnus Stilling Hansen

Kørelærer til Bil (kat. B)

Jeg blev uddannet kørelærer hos Storkøbenhavns kørelæreskole EasyDrive i September 2021

Jeg underviser i personbil med manuelt gear.

Jeg går meget op i som kørelærer at mine elever får den bedste og tryggeste oplevelse hos mig, samtidig med vi skal have det sjovt og hyggeligt!

Jeg er meget professionel omkring min undervisning samt tro mod min undervisningsplan og jeg sørger for at mine elever er rigtig godt klædt på til at færdes på egen hånd i trafikken, når tid er.

Mine elever roser mig for at jeg lader dem være selvstændige bag rattet og giver god konstruktiv feedback på deres kørsel. Jeg er forstående over for mine elever og jeg vil hellere give en peptalk fremfor at udpege alle fejl og mangler. Når det så er sagt, så lærer man bedst af sine fejl og på en pædagogisk fremgangmåde snakker jeg med mine elever så de får den bedst mulige selvtillid bag rettet.

Tidligere har jeg beskæftiget mig med lastbil kørsel igennem 6 år. Dette har givet mig et stort indblik i trafikken og alle dens aspekter. Derfor er jeg 100% sikker på vejene, og netop dette er vigtigt for mig, at kunne give en del af videre til mine elever.

Skolebil:

 • Hyundai i30 N-line sort (manuel gear) 2018

Toni Ahmad

Kørelærer til Bil (kat. B)

Jeg blev uddannet kørelærer hos Stjenqvist i efteråret 2021.
Jeg underviser i Personbil Kat B med manuelt gear.

Jeg sætter en ære i at køre sikkert, og min erfaring har lært mig, at en af de ting der skal til for at være den bedste bilist man kan være, er en rolig, tryg og behagelig atmosfære.

Jeg tager mit ansvar som kørelærer seriøst, så seriøst, at jeg faktisk vil sørge for, at vi også har det sjovt undervejs – fordi det er min overbevisning, at et glimt i øjet og et smil på læben altid er vejen frem.

Jeg er et humoristisk, engageret og dedikeret menneske, og går meget op i at tingene skal gøres ordentligt.

Skolebil:

 • VW Beetle cabriolet (manuel gear) 2016

Amer Javed

Kørelærer til Bil (kat. B), Motorcykel (kat. A), Trailer (kat. B/E), Lastbil (kat. C) og Bus (kat. D)

Jeg blev uddannet kørelærer på Dansk Kørelærerskole i 2007
Jeg underviser i personbil både med manuelt gear og automatgear udover underviser jeg også i motorcykel og i de store kategorier som trailer / Bus og lastbil.
Jeg er særlig godkendt kørelærer og førsthjælpsinstruktør også.
Mine elever beskriver mig som rolig, venlig og meget pædagogisk
 i mit fagområde.
Jeg har en erfaring indenfor svagstrømsingeniør.
Jeg underviser pa bade dansk og engelsk. I min fritid dyrker jeg en masse sport indenfor styrke og Cardio.

Skolebil:

 • Hvid Mercedes CLA 200 (automatgear)
 • Skoda Kodiaq (manuel gear)
  Skolemotorcykler
 • MT07
 • Kawasaki
 • Honda
 • KTM
  Trailer
 • EDUARD T2700 kg

Jan Oppermann

Kørelærer til Bil (kat. B)

Jeg blev uddannet kørelærer hos Dansk Kørelærerskole i 2017. Jeg underviser i personbil både med manuelt gear og automatgear. Jeg er særlig godkendt kørelærer.

Mine elever beskriver mig som rolig, venlig og seriøs. Min arbejdsglæde finder jeg i at se mine elever ”vokse” og blive dygtige bilister, og jeg glæder mig hver gang jeg kan sige til en af mine elever at jeg ikke kan lære dem mere, og de er klar til praktisk prøve. Jeg underviser også elever med forskellige kognitive diagnoser, og hjælper dem godt på vej frem mod deres kørekort. Jeg har en bred erfaring indenfor kommunikation, før jeg blev kørelærer. Mine elever roser mig for den ro og venlighed jeg udstråler og for min evne til at give eleverne selvtillid. De er glade for mine eksempler som hjælper dem til at forstå de mere komplicerede situationer i trafikken.

Jeg underviser på både dansk og engelsk

Skolebiler:

 • Hvid Mercedes CLA 200 (manuel gear)
 • Sølvfarvet VW Polo (automatgear)

Michala Olsen

Administrativ medarbejder

Jeg håndtere alt det administrative papirarbejde for alle skolens søde kørelærere. Jeg er også den i får fat på når i ringer til kontoret.
Jeg gør altid mit ypperste for at hjælpe jer, så jeres forløb bliver så let som muligt – og nyder altid at tage en ekstra sludder med elever såvel som forældre. Man kan både møde mig over telefonen, og døren til mit kontor er også åben :)

Derfor skal du vælge Hillerød C Køreskole

Høj beståelsesprocent

Vi er meget stolte af at vores beståelsesprocent til kørekort ligger væsentlig højere end både Nordsjællands politikreds og Københavns politikreds.
75 % af vores elever kommer til vores køreskole på grund af anbefalinger fra vores tidligere elever

© Copyright - Hillerød C Køreskole