fbpx

Lær at køre bil nær Allerød

Kørekort Allerød

Bor du i Allerød er der gode muligheder for at få undervisning til kørekort i Allerød. Vi har dog stor søgning fra Allerød. Årsagen er at selve køreprøven ikke foregår i Allerød, men i enten Hillerød eller Frederikssund.

Der afholdes ganske enkelt ikke prøver i Allerød, og af den årsag søger mange elever til Hillerød. Den primære årsag er at eleverne prioriterer at få deres fulde kørsel i Hillerød frem for transport frem og tilbage i skolevognen. Eleverne vælger at tage kørekortet i Hillerød, tage toget frem og tilbage til Allerød og dermed have den fulde kørsel i Hillerød.

Køreskole Allerød

Bor du i Allerød, vil det umiddelbart være nærliggende at vælge en køreskole i Allerød. Du skal dog tænke på at du typisk har 15-20 minutters kørsel både frem og tilbage mellem Allerød og Hillerød eller Frederikssund.

Du vil bruge mellem 30 og 40 minutters kørsel, på transport på landevej. Du vil lærer væsentlig mindre end ved kørsel i Hillerød. Vælger du at tage dit kørekort hos os, får du al kørsel i Hillerød og dermed væsentlig mere træning i det område hvor din køreprøve foregår. Det tager 6 minutter med tog fra Allerød st. til Hillerød st.

Derfor skal du vælge Hillerød C Køreskole

Høj beståelsesprocent

Vi er meget stolte af at vores beståelsesprocent til kørekort ligger væsentlig højere end både Nordsjællands politikreds og Københavns politikreds.
75 % af vores elever kommer til vores køreskole på grund af anbefalinger fra vores tidligere elever

© Copyright - Hillerød C Køreskole