fbpx

Skole nær Frederiksværk

Køreskole Frederiksværk

Vi har elever på vores køreskole der kommer fra Frederiksværk. Der ligger køreskole i Frederiksværk, men det er ikke muligt at tage kørekort i Frederiksværk. Du kan tage lektionerne i enten Frederikssund eller Hillerød.

Vælger du en køreskole i Frederiksværk, skal du være opmærksom på at du har omkring 25 minutters skolevognskørsel til Hillerød, og 25 minutters kørsel hjem igen. Du bruger derfor 50 minutter af de 90 minutter du har til rådighed på at køre på landevej. Det er naturligvis fint med landevejskørsel, men kun en eller to gange. Du lærer ikke nær så meget som hvis du bruger alle dine 90 minutter på kørsel i Hillerød, eller for den sags skyld i Frederikssund. Der er derfor sund fornuft og god økonomi i at tage dit kørekort hos os, eller på en køreskole i Frederikssund

Det tager 28 minutter i tog fra Frederiksværk st. til Hillerød st.

Kørekort Frederiksværk

Ønsker du at tage kørekort i Frederiksværk, skal du være opmærksom på at du ikke kan komme til prøve i Frederiksværk. Hverken teoretisk eller praktisk prøve. Det er naturligt for de fleste som bor i Frederiksværk at tage deres kørekort i Frederiksværk.

De nærmeste byer ift. Frederiksværk hvor man kan tage kørekort er Hillerød og Frederikssund. Du bør derfor overveje om det rent økonomisk kan svare sig at tage kørekort i Frederiksværk, når nu du ikke kan komme til prøve der. Det er ihvertfald noget du kan tage med i dine overvejelser, når du skal beslutte dig for hvor du vil lære at køre bil.

Derfor skal du vælge Hillerød C Køreskole

Høj beståelsesprocent

Vi er meget stolte af at vores beståelsesprocent til kørekort ligger væsentlig højere end både Nordsjællands politikreds og Københavns politikreds.
75 % af vores elever kommer til vores køreskole på grund af anbefalinger fra vores tidligere elever

© Copyright - Hillerød C Køreskole