fbpx

Kørekort i nærheden af Græsted

Køreskole Græsted

Vi har en del elever som kommer fra Græsted, som har valgt at tage kørekort i Hillerød frem for at vælge en køreskole i Græsted.

Det tager 20-25 minutter at køre i bil fra Græsted til Hillerød, og det tager ligeledes 20-25 minutter at køre retur igen. Når du skal have dit kørekort, er køreprøven i Hillerød. Der er god økonomi og fornuft i at vælge os, frem for en køreskole i Græsted, hvis skolen kører fra Græsted, for du ”sparer”  2x 20-25 minutters transporttid = 40-50 minutter i skolevognen ved at starte og slutte kørslen i Hillerød. Du får 40-50 minutters mere kørsel i Hillerød når du vælger at lære at køre i Hillerød frem for at tage kørekort i Græsted.

Det tager 23 minutter med tog fra Græsted st. til Hillerød st.

Kørekort Græsted

Skal du have kørekort og du bor i Græsted, bør du tænke på at det ikke er muligt at komme til køreprøve i Græsted. Et godt alternativ til Græsted er at tage dit kørekort i Hillerød. På den måde sikre du dig mest mulig kørsel der hvor du skal tage dit kørekort.

Når du kører i skolevognen er det optimalt for dig at få mest mulig kørsel der hvor du kommer til prøve. Derfor bør du overveje om det at tage kørekort i Græsted er det optimale for dig, hvis kørslen starter eller slutter i Græsted.

Derfor skal du vælge Hillerød C Køreskole

Høj beståelsesprocent

Vi er meget stolte af at vores beståelsesprocent til kørekort ligger væsentlig højere end både Nordsjællands politikreds og Københavns politikreds.
75 % af vores elever kommer til vores køreskole på grund af anbefalinger fra vores tidligere elever

© Copyright - Hillerød C Køreskole