fbpx

Trailer­kørekort i Hillerød

Tag dit trailerkørekort hos os

Tag dit trailerkørekort kun ved en praktisk prøve. Det vil sige ingen teoriprøve.

Trailerkørekortet har du brug for hvis du kører med stor trailer som, campingvogn, bådtrailer, hestetrailer eller maskintrailer

Trailerpakken til KR. 4.800,- indeholder følgende:

  • 1 aften med 4xlektioner a’45 minutters teoriundervisning.
  • 6 lektioner a’ 45 minutters køreundervisning i praktisk kørsel

Overvejer du at tage trailerkørekort i Hillerød, så kom forbi vores køreskole, så får du set skolen og du får en god snak med os. Vi har åbent kontor hver mandag og onsdag fra kl. 15:00-15:45.

Vores åbent kontor er helt uforpligtende. På mødet gennemgår vi hvad det er du skal igennem i forløbet, og vi ser lidt på hvor hurtigt vi kan få dig igennem. (Normalt tager det ikke mere end et par uger)

Hvis din trailer har en tilladt totalvægt på over 750 kg og den samlede tilladte totalvægt på din bil og trailer er over 3.500 kg, skal du have trailerkørekort. Det hedder et B/E kørekort.

Med et trailerkørekort må du køre med en bil der har en tilladt totalvægt på 3.500 kg og din trailer må ligeledes have en samlet totalvægt på op til 3.500 kg. Dit vogntog (bil og trailer samlet) må maksimalt veje 7.000 kg   

Step 1: Tilmeld dig

Step 2: Teoriundervisning (4 teorilektioner) en aften

Step 3: Kørelektioner (6 kørelektioner) fordelt over 2 dage

Step 4: Praktisk prøve

Derfor skal du vælge Hillerød C Køreskole

Høj beståelsesprocent

Vi er meget stolte af at vores beståelsesprocent til kørekort ligger væsentlig højere end både Nordsjællands politikreds og Københavns politikreds.
75 % af vores elever kommer til vores køreskole på grund af anbefalinger fra vores tidligere elever

© Copyright - Hillerød C Køreskole