fbpx

Køreskole København

Køreskole København

Er du fra København men ønsker at tage dit kørekort i mere rolige omgivelser? På Hillerød C Køreskole værner vi om den enkelte elevs behov og tempo, så du er sikret at kørekortet bliver taget på dine præmisser.

Vi tilbyder både bil, motorcykel– samt generhvervelse af kørekort, på vores skole beliggende i hjertet af Hillerød. Vores erfarne kørelærer gør en dyd ud af at tage dig fra ny bag rattet, til kompetent og sikker bilist. Derudover har vi holdstart hver anden uge, så du ikke behøver at vente længe med at erobre vejene.

Hvis du er nervøs for at starte på en køreskole i København, tilbyder vi hos os et mindre højspændt og komplekst læringsmiljø, der i sidste ende klæder dig bedre på som bilist. Vi har stor fokus på at være velforberedte samt opdaterede på den nyeste lovgivning, hvilket medfører, at du som elev vil opleve teori- og køretimer af højest kvalitet.

Kontakt os allerede i dag

Er du stadig ikke overbevist om at vi er et bedre alternativ end en køreskole i København? Tøv ikke med at tage kontakt til os – så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme din tvivl. Du kan fange os på telefon 71 96 96 52 eller sende en mail på info@hillerodckoreskole.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden. Så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

Hvorfor ikke tage sit kørekort i København?

Der er flere fordele ved at tage turen til Hillerød fremfor at vælge en køreskole i København, når du skal påbegynde dit kørekort. Vi tilbyder dig blandt andet at tage kørekortet i et mindre hektisk miljø, da du slipper for undervisning- og køreprøve i større by-omgivelser.

Du vil som elev opleve, at vores dygtige kørelærer har tiden og overskuddet til at møde dig i øjenhøjde. Dermed kan vi tilrettelægge et undervisningsforløb der passer til den enkelte elevs ønsker og behov, hvilket er med til at skabe det trygge undervisningsmiljø, som let kan gå tabt på en køreskole i København.

Øvrige fordele hos os:

Derudover tilbyder vi et gratis intromøde hver onsdag, hvor du som potentiel elev kan få et uforpligtende indblik hos os. Her har du blandt andet mulighed for at se vores køreskole, samt høre mere om de muligheder for kørekort som vi tilbyder.

Derfor skal du vælge Hillerød C Køreskole

Høj beståelsesprocent

Vi er meget stolte af at vores beståelsesprocent til kørekort ligger væsentlig højere end både Nordsjællands politikreds og Københavns politikreds.
75 % af vores elever kommer til vores køreskole på grund af anbefalinger fra vores tidligere elever

© Copyright - Hillerød C Køreskole